Friday, February 13, 2009

Malaysian friends in Cronulla, NSW


Back : Aku , Hairul , Hafiz , Nik Faiz
Front : Suzy , Aufa , Warda
Location : Rydges Hotel , Cronulla , NSW


Today kami ke Cronulla...melawat rakan2 datang berkursus dari Malaysia..
they all 4 orang..3 org from my office (AELB) n one from my wife office (ANM)..perjalanan kami dari Wollongong ke Cronulla lebih kurang 1 jam (70 km )..Aku bawak they all ni pekena Pide (makanan turki) kat Cronulla ni..dah tu je yg halal kan hehe..esok they all ni dah nak balik M'sia..so tak sempat la aku nak bawak they all round2..

This our first time in Cronulla..biasa la aus ni..all is about beach..sana sini pergi sure ada beach..nak muntah dah aku tgk beach..hehe but best..like it...beach kat sini not bad jugak..besar...but today cuaca yg sudah beberapa hari hujan so mendung sepanjang petang...n angin agak kuat jugak..cold beb..

Aksi jinak2 si burung merpati..



Memorial mangsa letupan warga Australia di Bali


Cronulla :
1- National Surfing Reserve
2- Kawasan tarikan pelancongan sejak lebih 100 tahun lebih kurang dari tahun 1880s.
3- Cronulla Surf Life Saving Club ditubuhkan selepas berlaku kejadian mati lemas tahun 1908.
-asuw-

1 comment:

  1. Suzie, nanti pi umah.. amik homework.. tagged... heheh..

    ReplyDelete